Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / MARK CROSS

MARK CROSS

Mark Cross grundades 1845 och är ett amerikanskt varumärke som tillverkar väskor och läderaccessoarer i lyxsegmentet. 2010 lanserades märket på nytt och har på senare år blivit en favorit hos kändiseliten. Väskorna har en elegant vintage-feeling och är tillverkade i Italien av högkvalitativa och noga utvalda material.

Visa filtrering

MARK CROSS - Chain Strap

4.695

SEK

MARK CROSS - Harley Väska i Rotting

12.348

SEK

MARK CROSS - Sara Väska i Rotting

13.648

SEK

MARK CROSS - Benchley Väska

13.348

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden