Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

LIMITED TIME OFFER: FREE WORLD WIDE SHIPPING!

MARSTON

Maria by Callas

1.995
SEK

Årtionden efter att den legendariska primadonnan Maria Callas gick bort, fick filmskaparen Tom Volf upp ögonen för henne. Sedan dess har han rest världen över för att upptäcka och sammanställa bilder och berättelser om Callas liv. I denna bok finns bidrag från den berömda sopranens närmsta vänner och kollegor, vilka avslöjar en skatt av tidigare okända bilder som till stor del kommer från Marias egna album.

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

MARSTON
Maria by Callas

1.995 SEK

Tohum
Small Puka Shell Halsband

3.495 SEK

Yves Salomon
Kappa i mink

75.895 SEK

Marni
Liten trunk väska

15.695 SEK

Assouline
Dinner with jackson pollock bok

795 SEK

ACNE STUDIOS
Manhattan sneakers

3.995 SEK

CHIMI
JOEL IGHE FOR CHIMI

1.299 SEK

JACQUEMUS
Le Petit Chiquito

2.495 SEK

Balenciaga
Ville top handle xxs croco väska

15.495 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM