Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / MARYSIA

MARYSIA

Maria Dobrzanska Reeves' badklädesmärke Marysia kom till då hon kände att hon saknade lite lyxigare badkläder som man kunde ha vid poolen. Reeves, som är en före detta balettdansös och surfare, har mycket bra erfarenhet av vad som blir smickrande på kroppen och vad som krävs utav badkläder för att bli riktigt bra. Hennes härliga bikinis och baddräkter känns igen med sitt vackra vågiga 'scallop' mönster.

Visa filtrering

Marysia
Antibes Bikinitrosa

638

SEK

Marysia
Antibes Bikinitopp

638

SEK

Marysia
Antibes Bikinitrosa

638

SEK

Marysia
Venice Bikiniunderdel

638

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM