Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / BUTIK / LIVSSTIL / Inredning / Michaël Verheyden

Michaël Verheyden

Marmorburk Svart

2.995
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Michaël Verheyden skapar vackra objekt för hemmet som bär på en otrolig skönhet och spirituell styrka. Han använder sig av enkla geometriska figurer och grundläggande material i sina skapelser.  Denna burk är gjord i marmor och har en stilren design. Här kan du gömma några av dina käraste tillhörigheter.

Material: Marmor

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Objet De Curiosité
Blue coral on black stand

5.995 SEK

Michaël Verheyden
Marmorburk Svart

2.995 SEK

Michaël Verheyden
Coppa Lux Small Cup

10.795 SEK

Yves Salomon
Kappa i mink

75.895 SEK

Stella McCartney
Falabella korthållare

2.995 SEK

Fendi
Cropped vändbar jacka

26.895 SEK

Theory
Topp

2.895 SEK

JIL SANDER
Neha Kappa

24.695 SEK

JIL SANDER
Örhängen

2.995 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM