Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / SHOP / DESIGNERS / Moncler

MONCLER

1952 grundade Rene Ramillon Moncler, ett franskt märke som specialiserade sig på dunjackor och sportkläder. På den tiden riktade de främst sig till professionella skidåkare och bergsklättrare. Under 1980-talet klev Moncler in på modearenan, när den kreativa designern Chantal Thomass uppmuntrade alla till att bära de quiltade jackorna utanför skidbacken. 2003 köptes Moncler av entreprenören Remo Ruffini. Han förändrade inriktningen på Moncler då han skapade bärbara plagg för vardagslivet.

Visa filtrering

Moncler
GELEMENT PARKA BLACK

14.195

SEK

Moncler
TREBERON FIELD JACKET BEIGE

9.895

SEK

Moncler
MOSELOTTE JACKET BLUE

16.495

SEK

Moncler
MOSELOTTE JACKET WHITE

16.495

SEK

Moncler
GELEMENT PARKA VANILLA

14.195

SEK

Moncler
SERIGNAN PARKA BLACK

12.995

SEK

Moncler
WOOL PADDED CARDIGAN BLACK

8.795

SEK

Moncler
WOOL PADDED CARDIGAN WHITE

8.795

SEK

Moncler
REMOULIS JACKET WHITE

11.795

SEK

MONCLER
MONACO LOW SNEAKERS WHITE

5.995

SEK

MONCLER
PIVOT HIGH TOP TRAINERS WHITE/BLUE

8.195

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM