Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

ALAÏA

BUSTIER 60 VIENNE WAVE LUX CALFSKIN

Alaïa's korsettbälte är perfekt för att skapa eller förstärka en timglasfigur. Tillverkat i Italien av läder, laserskuret i signaturmönstret 'Vienne', bältet är avslutat med bågade kanter och ett elegant gunmetall-spänne.

DETALJER
Exteriör: 100 % kalvskinn
Färg: Svart
Gjord i Italien
Stil #: AA1C271MC0A29

STORLEK & PASSA
Justerbar passform med spänne Stängning


RELATERADE PRODUKTER

ALAÏA
BUSTIER 120 VIENNE WAVE LUX CALFSKIN

KÖPFÖRFRÅGAN

ALAÏA
MINA 16 VIENNE WAVE LUX CALFSKIN

KÖPFÖRFRÅGAN

ALAÏA
ROSE MARIE NEW VIENNE LUX CALFSKIN

KÖPFÖRFRÅGAN

ALAÏA
VIENNE MULE 60 CALFSKIN

KÖPFÖRFRÅGAN

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM