Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

LE HINGE SMALL SMOOTH CALFSKIN

Alaïa's Small Hinge läderväska är en chic modell gjord av två läderpaneler som är ihopsatta med vad huset kallar "gångjärnsmetoden", där materialet träs på de rörformade övre handtagen. Med dold magnetisk stängning eller använd ogive-banden för en annorlunda fästning och avslutad med nitar. Bär på axeln; bär för hand eller använd den avtagbara remmen för att bära crossbody.

INFORMATION
Exteriör: 100 % kalvskinn Färg: Svart
Gjord i Italien
Stil #: AA1S00820CA172-999-Black

STORLEK & PASSA
Magnetisk stängning
Väger cirka 1.6 kg
Denna artikels mått är:

Handtagsfall: 10 cm / 3,9 tum
Djup: 16 cm / 6,3 tum
Höjd: 26 cm / 10,2 tum
Bredd: 23 cm / 9,1 tum

RELATERADE PRODUKTER


LE HINGE MINI HINGE SMOOTH CALFSKIN

KÖPFÖRFRÅGAN

ALAÏA
LE DEMI-LUNE HINGE LAMBSKIN

KÖPFÖRFRÅGAN

ALAÏA
MINA 25 VIENNE WAVE LUX CALFSKIN

KÖPFÖRFRÅGAN

ALAÏA
MINA 20 VIENNE WAVE LUX CALFSKIN

KÖPFÖRFRÅGAN

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM