Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / BUTIK / LIVSSTIL / Hund / Mungo & Maud

Mungo & Maud

Petite Amande Parfym

695
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Mungo & Maud har allt din hund kan tänkas behöva och lite till. Produkterna är gjorda i bra material med fin design. Denna härliga parfym som i små doser kan sprayas på hundens päls funkar lika bra på människor. Räkna dock inte med att din fyrfotade vän är villig att dela med sig. Med toner av mandel, vanilj, pomerans och viol förstår vi varför..

Alla ingredienser är noggrant utvalda och av högsta kvalité. Spraya lätt på pälsen. Denna parfym kan även användas av människor. Den innehåller toner av; söt vanilj med lite mandel, fransk svart vinbär, tunisisk pomeransblomma, mimosa och violblad.

Storlek: 50 ml

RELATERADE PRODUKTER

Mungo & Maud
Genevieve Giraff hundleksak

395

SEK

Mungo & Maud
Crochet baseball apple/cloud leksak

195

SEK

Mungo & Maud
Crochet Bone Leksak

295

SEK

Mungo & Maud
´Paw balm´ för tassar

295

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Mungo & Maud
Petite Amande Parfym

695 SEK

Taschen
The Book Of Palms bok

1.295 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Klara kamelkappa

9.895 SEK

Sophie Bille Brahe
Venus single

6.295 SEK

HAIGHT
One Shoulder Topp

2.195 SEK

Stuart Weitzman
Mckenzee boots

6.295 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Cashmere Single Fold Beanie

1.795 SEK

MAGDA BUTRYM
Finland klackar

7.495 SEK

BY FAR
Rachel väska

3.007 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM