Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

20% OFF SITEWIDE (PRE-LOVED EXCLUDED)

HEM / MULTIBRAND STORE / LIVSSTIL / Hund / Mungo & Maud

Mungo & Maud

Pull-My-Leg Monkey Leksak

316
SEK

Ordinarie pris:

395 SEK

|
Du sparar
79 SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Mungo & Maud har allt din hund kan tänkas behöva och lite till. Produkterna är gjorda i bra material med fin design. "Pull-my-leg" leksaksapan kommer bli en stor favorit hos din hund. Den är gjord för att ta isär då dess kroppsdelar sitter fast med kardborreband. När hunden leker med apan kan den också göra ljud. Vad mer kan man önska? Låt leken börja!

Storlek: 22 cm

Inga produkter hittades

RELATERADE PRODUKTER

Mungo & Maud
Genevieve Giraff hundleksak

316

SEK

Mungo & Maud
Crochet baseball apple/cloud leksak

156

SEK

Mungo & Maud
Crochet Bone Leksak

236

SEK

Mungo & Maud
Dylan Dinosaurien hundleksak

316

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

Butiken nås på telefonnummer 08 611 62 01 vardagar mellan 11.00 - 18.00 och lördagar mellan 12.00 - 17.00.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM