Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / MUNGO & MAUD

MUNGO & MAUD

Mungo & Maud som koncept började med att designers Michael och Nicola Sacher ville skapa snygga produkter till katter och hundar som var stilren och trendig. Deras konceptbutik ligger i hjärtat av London, på Elizabeth Street, där utbudet fokuserar på moderiktigt för både katt och hund.

Visa filtrering

Mungo & Maud
Stitch Stick Dog Bowl

695

SEK

Mungo & Maud
Storm Coat 55 cm

1.995

SEK

Mungo & Maud
Storm Coat 45 cm

1.995

SEK

Mungo & Maud
Storm Coat 60 cm

1.995

SEK

Mungo & Maud
Blanket Bones

1.495

SEK

Mungo & Maud
Storm Coat 40 cm

1.995

SEK

Mungo & Maud
Blanket Paw

1.495

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM