Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / NANUSHKA

NANUSHKA

Nanushka grundades 2006 av Sandra Sandor. Plaggen är designade i Sandras hemstad Budapest och tillverkas i Europa. Visionen är att kunna erbjuda en modern och mångsidig "day-to-night"-garderob som andas en slags informell skönhet. Självsäkerhet och subtil femininitet är några av ledorden och varumärket inspireras av mötet mellan öst och väst och den spirituella resan genom kulturer och tid. Nanushka lyckas på ett enkelt och elegant sätt kombinera form och funktion.

Visa filtrering

NANUSHKA - Shanti Klänning

3.248

SEK

NANUSHKA - Caribe Byxa

2.098

SEK

NANUSHKA - Marie Byxa

1.898

SEK

NANUSHKA - Siwa Klänning

2.748

SEK

NANUSHKA - Nataal Kjol

2.098

SEK

NANUSHKA - Caribe Byxa

2.098

SEK

NANUSHKA - Salome Blus

2.147

SEK

NANUSHKA - Marjan Blus

1.748

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden