Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / SHOP / DESIGNERS / New Balance

NEW BALANCE

1906 grundades New Balance, ett amerikanskt märke av sportskor, av skomakaren William J. Riley i Boston, med ambitionen av att skapa bekvämare skor med bättre passform. Deras stora genombrott fick de under 1970-talet med sin sko Trackster, som var den första gymnastikskon med banbrytande vågformad sula. Skomärket har många ikoniska modeller från 80- och 90-talet bakom sig, och idag bärs deras skor över hela världen, av de modemedvetna och moderna och har blivit en symbol för både innovation och inspiration.

Visa filtrering

NEW BALANCE
574 SNEAKERS

1.295

SEK

NEW BALANCE
574 SNEAKERS

1.195

SEK

NEW BALANCE
574 SNEAKERS

1.195

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM