Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

 

OBJET DE CURIOSITÉ

Inredningsdetaljerna med de fina halvädelstenarna kommer från Objet de Curiosité och de vackra korallerna kommer från Solomon öarna. Varje korall har ett 'cites' nummer och är ok att sälja enligt Washington Convention of Protection of Endangered Species.

Visa filtrering

Objet De Curiosité
Pointe polie quartz pink

3.295

SEK

Objet De Curiosité
Pearl oyster with mabé pearl

2.295

SEK

Objet De Curiosité
Amethist in cage

6.695

SEK

Objet De Curiosité
Green fluorine

26.995

SEK

Objet De Curiosité
Natural crystal in cage

21.495

SEK

Objet De Curiosité
Amethist on stand

12.495

SEK

Objet De Curiosité
Blue coral on black stand

5.995

SEK

Objet De Curiosité
White coral on black stand

8.895

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM