Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / OFF-WHITE

OFF-WHITE

Virgil Abloh är arkitekten som gjorde dundersuccé med märket Off-White.  Virgil skapar mode som utmanar idén om hur mode ska bäras och betraktas utan att tumma på bärbarheten. Grafiska print och texttryck är något av märkets signatur, tillika inspirationen från skate och konst-världen.

Visa filtrering

OFF-WHITE
Basic knit t-shirt

2.148

SEK

OFF-WHITE
Basic knit t-shirt

2.148

SEK

OFF-WHITE
Slim fit logo t-shirt

1.248

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM