Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

MID-WEEK TREAT: FREE WORLDWIDE SHIPPING!

 

PLAN C

Plan C är grundat av Carolina Castiglioni, dotter till Marnis grundare Consuelo Castiglioni vilket kan förklara Carolinas talang för ready-to-wear plagg med en twist. Plan C är kända för sina vågade färgkombinationer och asymmetriska plagg och riktar in sig mot kvinnor som vill uttrycka sig genom en modern garderob på ett elegant, men artistiskt sätt.

Plan C erbjuder ready-to-wear, stickat och accessoarer tillverkade i Italien.

Visa filtrering

PLAN C
Byxa

2.518

SEK

PLAN C
Byxa

2.998

SEK

PLAN C
Kjol

2.118

SEK

PLAN C
Bow belt

1.198

SEK

PLAN C
Bow belt

1.198

SEK

PLAN C
Plisserad kjol

5.718

SEK

PLAN C
SKJORTA L/S

2.598

SEK

PLAN C
Blazer

3.598

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM