Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

 

PLAN C

Plan C är grundat av Carolina Castiglioni, dotter till Marnis grundare Consuelo Castiglioni vilket kan förklara Carolinas talang för ready-to-wear plagg med en twist. Plan C är kända för sina vågade färgkombinationer och asymmetriska plagg och riktar in sig mot kvinnor som vill uttrycka sig genom en modern garderob på ett elegant, men artistiskt sätt.

Plan C erbjuder ready-to-wear, stickat och accessoarer tillverkade i Italien.

Visa filtrering

PLAN C
Byxa

1.889

SEK

PLAN C
Bälte

899

SEK

PLAN C
Plisserad kjol

4.289

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM