Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

 

PLAN C

Plan C är grundat av Carolina Castiglioni, dotter till Marnis grundare Consuelo Castiglioni vilket kan förklara Carolinas talang för ready-to-wear plagg med en twist. Plan C är kända för sina vågade färgkombinationer och asymmetriska plagg och riktar in sig på kvinnor som vill uttrycka sig genom en modern garderob på ett elegant, men artistiskt sätt.

Plan C erbjuder ready-to-wear, stickat och accessoarer tillverkade i Italien.

Visa filtrering

PLAN C
Byxor

1.558

SEK

PLAN C
Byxa

2.518

SEK

PLAN C
Byxa

2.998

SEK

PLAN C
Kjol

1.589

SEK

PLAN C
Bow belt

1.198

SEK

PLAN C
Bow belt

1.198

SEK

PLAN C
Bow belt

1.198

SEK

PLAN C
Plisserad kjol

5.718

SEK

PLAN C
SKJORTA L/S

2.598

SEK

PLAN C
Blazer

3.598

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM