Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / SHOP / DESIGNERS / Re/Done

RE/DONE

Märket RE/DONE växte fram när dess grundare, Sean Barron och Jamie Mazur, diskuterade deras kärlek för perfekt skräddarsydda vintage Levi’s. År 2014 lanserades RE/DONE med konceptet att ta gamla jeans och göra de nya igen.

RE/DONE upcyclar vintage Levi’s till en modern fit vilket möjliggör nya modeller samtidigt som livslängden för jeansen förlängs. Alla jeans är därmed unika och skiljer sig ifrån varandra.

Förutom att enbart vara ett företag som designar jeans, satsar RE/DONE på att återställa individualitet och lekfullhet till den lyxiga modevärlden och bibehålla märken relevanta på den stora modemarknaden. Dessutom strävar RE/DONE efter ett hållbart och medvetet mode.

Visa filtrering

RE/DONE
70S STOVE PIPE JEANS

1.648

SEK

RE/DONE
90s HIGH RISE ANKLE CROP JEANS

1.648

SEK

RE/DONE
70S BOOTCUT JEANS

1.748

SEK

Re/Done
90S HIGH RISE LOOSE JEANS

1.648

SEK

Re/Done
Patchwork Amina jeans

3.148

SEK

Re/Done
Denim shorts

1.248

SEK

Re/Done
Patchwork denim shorts

1.848

SEK

Re/Done
Ultra High rise stove pipe jeans

1.748

SEK

Re/Done
90s High rise ankle cropped jeans

1.648

SEK

Re/Done
High rise stove pipe jeans

1.648

SEK

Re/Done
High rise stove pipe jeans

1.748

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM