Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Rizzoli

Modern Originals bok

495
SEK

Du måste göra ett val

Detta intima porträtt av både ikoniska och okända midcentury europeiska designers och arkitektoniska mästerverk avslöjar ett inspirerande personligt tillvägagångssätt för modernismen. Den här fantastiskt fotograferade volymen har de intima och privata utrymmena för både ikonerna och okända speglarna i den europeiska midcentury arkitekturen och designen. Modern Originals presenterar de innovativa hemmen av några av de mest övertygande och inflytelserika europeiska midcentury-designerna, bland annat Le Corbusier, Alvar Aalto, Finn Juhl, Robin och Lucienne Day och Gae Aulenti för att nämna några.

Williamson fick exklusiv tillgång till hem som ofta är stängda för allmänheten, och denna intimitet återspeglas i hennes rikligt detaljerade fotografier. Varje kapitel är tillägnad ett enda hem där interiörerna är intakta eftersom de levdes av sina designers. Dessa sällsynta inblick i de legendariska designers personliga utrymmen avslöjar det högsta uttrycket för sina idéer skapade för de mest krävande kunderna: de själva.

Språk: Engelska
Pages: 224
Mått: 26 x 21 x 3 cm

Relaterade produkter

Inga produkter hittades

Du har tidigare tittat på

Rizzoli - Modern Originals bok

495 SEK

Bernardaud - CAN SHAPE MUG

1.495 SEK

Taschen - NATURAL CUROSITIES

395 SEK

Gestalten - Infinite Space Bok

495 SEK

Call us at +4672 239 33 03 or E-mail us at customercare@nathalieschuterman.com

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

BETALNING ALTERNATIV

VI SKICKAR MED