Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

LIMITED TIME OFFER: FREE WORLD WIDE SHIPPING!

Rizzoli

Modern Originals bok

495
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Detta intima porträtt av både ikoniska och okända midcentury europeiska designers och arkitektoniska mästerverk avslöjar ett inspirerande personligt tillvägagångssätt för modernismen. Den här fantastiskt fotograferade volymen har de intima och privata utrymmena för både ikonerna och okända speglarna i den europeiska midcentury arkitekturen och designen. Modern Originals presenterar de innovativa hemmen av några av de mest övertygande och inflytelserika europeiska midcentury-designerna, bland annat Le Corbusier, Alvar Aalto, Finn Juhl, Robin och Lucienne Day och Gae Aulenti för att nämna några. Williamson fick exklusiv tillgång till hem som ofta är stängda för allmänheten, och denna intimitet återspeglas i hennes rikligt detaljerade fotografier. Varje kapitel är tillägnad ett enda hem där interiörerna är intakta eftersom de levdes av sina designers. Dessa sällsynta inblick i de legendariska designers personliga utrymmen avslöjar det högsta uttrycket för sina idéer skapade för de mest krävande kunderna: de själva.

Språk: Engelska
Pages: 224
Mått: 26 x 21 x 3 cm

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Del Rio
Classic Crochet Flower Sandaler

2.195 SEK

Rizzoli
Modern Originals bok

495 SEK

Saint Laurent
Hall 85 Astrap sandal

6.995 SEK

Stella McCartney
Crepe topp

2.798 SEK

Stuart Weitzman
Landry 75 boots

6.295 SEK

Marni
Liten trunk väska

15.695 SEK

MASON PEARSON
B3 HANDY IVORY HÅRBORSTE

2.195 SEK

JACQUEMUS
Le grand chiquito väska

7.495 SEK

CHIMI
CHIMI 006

999 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM