Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / SAKS POTTS

SAKS POTTS

Saks Potts är ett Köpenhamnsbaserat varumärke som designar ytterplagg. Varumärket grundades 2014 av Catherine Saks och Barbara Potts och har sedan starten blivit internationellt erkänt och hyllat. Deras plagg har bland annat setts på Rihanna, Gigi Hadid och Leandra Medine för att nämna några få.

Coming soon...

Visa filtrering

SAKS POTTS
Febbe Pastel Coat

13.995

SEK

SAKS POTTS
Classic Febbe Camel coat

13.995

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM