Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / MULTIBRAND STORE / DESIGNERS A - Z LIST / SANIA D'MINA

SANIA D'MINA

Sania D’mina fokuserar på skor av hög kvalité, bekvämlighet och tidlös design. Skorna är handgjorda i Italien och tilltalar stilmedvetna kvinnor världen över som uppskattar högklackat utan att kompromissa komfort.

Svenska grundaren Sania Claus Demina menar på att man med rätt balans mellan läst och klack kan få till ett stöd som eliminerar smärtan många kvinnor associerar högklackat med. Det första paret slingbacks lanserades 2018 finns redan i Kronprinsessan Victoria och Prinsessan Sofias garderober. 

Kelly Rutherford stöttar flitigt varumärket och i taggade-bilder-flödet på Instagram syns Sania D’mina ständigt på modeprofiler. Sania D’mina har även utvecklat en bröllopskollektion. Sania d’mina skor kommer i storlekarna 35-42,5.

Visa filtrering

Sania D'mina
Bondi sandaler

5.295

SEK

Sania D'mina
Yuna square toe

4.495

SEK

Sania D'mina
Yuna square toe

4.495

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM