Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / MULTIBRAND STORE / DESIGNERS A - Z LIST > / SANIA D'MINA

SANIA D'MINA

Sania D’mina fokuserar på skor av hög kvalité, bekvämlighet och tidlös design. Skorna är handgjorda i Italien och tilltalar stilmedvetna kvinnor världen över som uppskattar högklackat utan att kompromissa komfort.

Svenska grundaren Sania Claus Demina menar på att man med rätt balans mellan läst och klack kan få till ett stöd som eliminerar smärtan många kvinnor associerar högklackat med. Det första paret slingbacks lanserades 2018 finns redan i Kronprinsessan Victoria och Prinsessan Sofias garderober. 

Kelly Rutherford stöttar flitigt varumärket och i taggade-bilder-flödet på Instagram syns Sania D’mina ständigt på modeprofiler. Sania D’mina har även utvecklat en bröllopskollektion. Sania d’mina skor kommer i storlekarna 35-42,5.

Visa filtrering

Sania D'mina
Bondi sandaler

5.295

SEK

Sania D'mina
Yuna square toe

4.495

SEK

Sania D'mina
Yuna square toe

4.495

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

Butiken nås på telefonnummer 08 611 62 01 vardagar mellan 11.00 - 18.00 och lördagar mellan 12.00 - 17.00.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM