Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

DISCOVER NATHALIE SCHUTERMAN'S WORLD OF FASHION

HEM / SHOP / LIFESTYLE / The Homewear Edit / SIEMON & SALAZAR

SIEMON & SALAZAR

Grey Cumulo Barrel Vase

8.495
SEK

Du måste göra ett val

Denna vackra vas är en av många ljuvliga glaskreationer, signerade Siemon och Salazars. Vasens färg och form gör den helt unik, vacker med liksom utan blommor i. Alla produkter av Siemon och Slazars är designade och tillverkade av de själva i Kalifornien. 

Material: Glas

Mått: 23 cm x 28 cm
Made in Kalifornien 

Relaterade produkter

Inga produkter hittades

Du har tidigare tittat på

SIEMON & SALAZAR - Grey Cumulo Barrel Vase

8.495 SEK

GANNI - One Shoulder Bikini

1.299 SEK

Mungo & Maud - Storm Coat 45 cm

1.995 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden