Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / BUTIK / LIVSSTIL / Inredning / Smythson

Smythson

Anchor w/w t/l

395
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

En låda med tio kort och kuvert med en silvrig ankare från Smythson. Perfekta för att skicka inbjudningar eller små hälsningar.

Tillverkad i England. Dimensions: B15,5 x H10 cm.

RELATERADE PRODUKTER

Smythson
Seahorse pale blue

349

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Kifu
Candle Snuffer

1.995 SEK

Smythson
Anchor w/w t/l

395 SEK

Rina Menardi
Vas Mono 2 Linen

2.595 SEK

Stella McCartney
Falabella korthållare

2.995 SEK

STORA SKUGGAN
Mistpouffer Eau de Parfum

1.020 SEK

BOYY
Wonton charm

3.991 SEK

MAGDA BUTRYM
Stickad tröja

12.695 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM