Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / STUART WEITZMAN

STUART WEITZMAN

Stuart Weitzman är ett ledande varumärke inom accessoarer i lyxsegmentet. Varumärket är kända i modevärlden för funktion, passform och fina siluetter. Varje sko är tillverkad med tanken om att inspirera kvinnor till att känna sig självsäkra, tidlösa och vackra.

Visa filtrering

Stuart Weitzman
Cleora boots

3.777

SEK

Stuart Weitzman
Landry 75 stövletter

3.777

SEK

Stuart Weitzman
Wren 75 stövletter

3.597

SEK

Stuart Weitzman
Talina stövlar

5.877

SEK

Stuart Weitzman
Niki 60 stövletter

3.597

SEK

Stuart Weitzman
Mockasandal

2.997

SEK

Stuart Weitzman
SammetSandal

3.297

SEK

Stuart Weitzman
MockaSandal

2.997

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM