Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / TASCHEN

TASCHEN

Taschen är ett internationellt tyskt bolag som grundades år 1980. Taschen har bokaffärer i LA, New York, Amsterdam, London och Paris, för att nämna några. De säljer främst foto, mode, arkitektur samt konstböcker, men även stadskildringar.

Visa filtrering

Balenciaga
Mert & Marcus bok

720

SEK


Amy Winehouse bok

360

SEK

Taschen
The Dog Photography bok

200

SEK

Taschen
Mid Century ads bok

495

SEK

Taschen
Ernst Haeckel Bok

1.595

SEK

Taschen
36 Hours in USA & Canada bok

395

SEK

Taschen
Kate Moss by Mario Testino bok

495

SEK

Taschen
Portrait of a City: Berlin bok

95

SEK

Taschen
Cabinet of Natural Curiosities Medium bok

395

SEK

Taschen
Portrait of a City: London bok

95

SEK

Taschen
The Book Of Palms bok

1.295

SEK

Taschen
Portrait of a City: Paris bok

95

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM