Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

LIMITED TIME OFFER: FREE WORLD WIDE SHIPPING!

Taschen

BOOK

1.595
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Ernst Haeckel var en tysk biolog, naturalist, konstnär, filosof och doktor som ägnade sitt liv åt att utforska växtriket och alla dess organismer. Som en supporter av Darwins evolutionsteori, fördömde han religösa teorier och hans motivation var inte bara att upptäcka utan även att förklara. För att kunna göra detta skapade han hundratals detaljerade illustrationer, som till stor del 

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Bernardaud
Teapot

4.895 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Mohair kjol

9.895 SEK

Taschen
BOOK

1.595 SEK

BURBERRY
TB Crossbody Väska

14.796 SEK

Miu Miu
Byxor med bälte

10.695 SEK

Dries Van Noten
Partan Camel Byxor

4.595 SEK

Theory
Admiral pleat blazer

5.895 SEK

Loewe
Jacka med knappar

15.295 SEK

Marni
Tank topp

4.295 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM