Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

FÖRLÄNGD RETURRÄTT INFÖR JUL - RETUR TILL OCH MED 8 JANUARI 2023

Varukorgen är tom

HEM / SHOP / LIVSSTIL / Böcker / TASCHEN

TASCHEN

THE EIFFEL TOWER

150
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Baserad på en original folio i begränsad upplaga av Gustave Eiffel själv, utforskar denna fräscha TASCHEN-utgåva konceptet och konstruktionen av denna enastående byggnad. Steg för steg, det ena gitter skiktet efter det andra, utvecklas Eiffels ikoniska design över dubbelsidiga plåtar, noggranna ritningar och fotografier på plats, inklusive nya bilder och ännu mer historisk kontext. Resultatet är på en gång en pärla av vintage arkitektur och en unik inblick i idén bakom en ikon.

Inga produkter hittades

RELATERADE PRODUKTER

Taschen
Sir Mario Testino

895

SEK

Taschen
Portrait of a City: Berlin bok

38

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM