Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / THE ORGANIC PHARMACY

THE ORGANIC PHARMACY

The Oraganic Pharmacy öppnade sin första butik på Londons' Kings Road 2002.  Med en vision att producera produkter för ett bättre skönhet. Till största möjlighet försöker The organic pharmacy att använda sig av ekologiska ingredienser. De använder sig av sina egna laboratorium i London. Varje produkt är tillverkad med kärlek, vetenskap och expertis.

Visa filtrering

The Organic Pharmacy
Four acid peel serum 30 ml

336

SEK

The Organic Pharmacy
Retinol night serum 30 ml

352

SEK

The Organic Pharmacy
Hyaluronic acid serum 30 ml

336

SEK

The Organic Pharmacy
Collagen boost mask 50 ml

660

SEK

The Organic Pharmacy
Manuka face cream 50 ml

424

SEK

The Organic Pharmacy
Rose diamond eye cream 10 ml

796

SEK

The Organic Pharmacy
Lip and eye cream 10 ml

244

SEK

The Organic Pharmacy
Marigold & comfrey hand cream 50 ml

212

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM