Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

NOW 10% EXTRA OFF SALE ITEMS USING CODE EXTRA10

HEM / DESIGNERS / THE ROW

THE ROW

The Row, döpt efter Londons Savile Row, föddes 2007 ur jet set-tvillingarna Olsens önskan om den perfekta basplagget. Märkets första plagg var en t-shirt speciellt sydd och framtagen för att kunna vara en komfortabel, men fashionabel reseplagg. The Row utvecklade sedan konceptet till att även tillhanda ha signaturplagg som blazer och skräddarsydda byxor. The Row har idag blivit en etablerad lyxfavorit, som trots oviljan att göra reklam för sig, är ett av USAs mest välrenommerade märken.

Visa filtrering

The Row - Haya mule

5.148

SEK

The Row - Coco Boot

5.498

SEK

The Row - CARA COOL

9.498

SEK

The Row - MINIMAL LOAFERS

3.698

SEK

The Row - COCO

3.848

SEK

The Row - ELIN PANT

6.648

SEK

The Row - Coco Boot

5.498

SEK

The Row - Coco Boot

5.498

SEK

The Row - Haya mule

5.148

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM