Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

 

THEMOIRé

The Moiré är ett projekt som föddes i Milano, som strävar efter att ta hand om planeten som den tar hand om oss. Varumärket använder uteslutande biologiskt nedbrytbara, återvunna och återanvända material, såsom återvunnen nylontråd och återanvända eller veganskt läder som är biologiskt nedbrytbart PU som är mindre skadlig för miljön. Deras vision är att arbeta hållbart, med ekologiska material och med ett mycket modernt urval av tillbehör med endast resurser som inte är skadliga för planeten.

Visa filtrering

THEMOIRé
Bios clutch brun

3.495

SEK

THEMOIRé
Bios basic clutch röd

3.295

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM