Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

 

TORY BURCH

Tory Burch är ett lifestylemärke som kännetecknas av en blandning av klassisk amerikansk sportswear med en eklektisk känslighet. Tory Burch växte upp och utbildade sig i Philadelphiaområdet. Efter examen flyttade hon till New York där hon började sin karriär med att arbeta för Ralph Lauren, Vera Wang samt Harper's Bazaar magazine. Märket Tory Burch lanserades 2004 som ett livstilskoncept med flera produktkategorier i väldesignade butiker i egen regi som mer liknar rum i hennes egna hem än klassisk butiksinredning. Hon har sedan dess hyllats och tilldelats flera utmärkelser från modebranschen däribland CFDA, Rising Star, utsågs av Forbes som en av de “mäktigaste kvinnorna i världen” under 2010.

Visa filtrering

Inga produkter hittades

Call us at +4672 239 33 03 or E-mail us at customercare@nathalieschuterman.com

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

BETALNING ALTERNATIV

VI SKICKAR MED