Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / DESIGNERS / UNRAVEL PROJECT

UNRAVEL PROJECT

Unravel Project lanserades 2015 av Ben Taverniti och är ett high-end streetwear-varumärke med kollektioner för både män och kvinnor. Varumärket har sin grund i Los Angeles, är inspirerat av Paris och produceras i Milano. Unravel Project blev redan från starten uppmärksammat av både modeller och artister så som Kendall Jenner, Gigi och Bella Hadid, Rihanna och Rita Ora som älskar den coola designen. 

Visa filtrering

UNRAVEL PROJECT
LACE UP HIGH WAIST TROUSERS

1.995

SEK

UNRAVEL PROJECT
LACE UP HIGH WAIST JEANS

1.995

SEK

UNRAVEL PROJECT
LACE UP SKINNY JEANS

1.995

SEK

UNRAVEL PROJECT
FLARED CROPPED JEANS

1.995

SEK

UNRAVEL PROJECT
FLARED CORSET JEANS

1.995

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM