Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

 

WANDLER

2017 lanserade Elza Wandler sitt namnmärke Wandler, ett märke av lyxiga lädervaror med simpel funktion och form. Hon är född och uppvuxen i södra Nederländerna men arbetar och bor för närvarande i Amsterdam. 


Wandler visar en distinkt estetik: elegant med oväntade dimensioner och en dynamisk användning av färger. Varje väska har en modern femininitet och är en reflektion av designern - som hon är och vem hon strävar efter att vara. Hon presenterar fyra samlingar om året där varje design är handgjord i Italien.

Visa filtrering

WANDLER
Lina stövlar i lammskinn

3.478

SEK

WANDLER
Isa stövlar i lammskinn

3.478

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM